Villa La Kumsal 1
3
3
6
- 01 nisan 2023 ~ 30 nisan 2023 ₺ 10500
- 01 mayıs 2023 ~ 22 haziran 2023 ₺ 12500
- 23 haziran 2023 ~ 01 temmuz 2023 ₺ 22500
- 02 temmuz 2023 ~ 30 eylül 2023 ₺ 20000
- 01 ekim 2023 ~ 29 ekim 2023 ₺ 16500
- 30 ekim 2023 ~ 30 kasım 2023 ₺ 10000
Villa La Kumsal 1 - Kaş/Çukurbağ Yarımadası
Villa La Kumsal 1, Kaş Çukurbağ Yarımadası’nın güney kıyısında yer alan lüks bir tatil villasıdır. Villamızın konumu, harika manzaralar sunan özel bir plajın hemen yanında yer almaktadır. Muhteşem manzaraların yanı sıra sıcak yaz günlerinde denizin keyfini çıkarma fırsatı da sunar. Villamızın içi de dışı kadar etkileyicidir. 3 yatak odası, geniş bir oturma odası ve mutfak, villanın en güzel özelliklerindendir. Villa La Kumsal 1’in modern dekorasyonu, tüm ailenin rahat etmesi için tasarlanmıştır. Denize sadece yürüme mesafesinde olması tatil keyfinizi ikiye katlayacaktır. Villa La Kumsal 1’i tatil planlarınızda yer vermenizi tavsiye ediyoruz.
Villa La Kumsal 1 Özellikleri
1.Yatak odası:
Yatak odası içerisinde, 1 adet çift kişilik yatak, klima, elbise dolabı, komodin, makyaj masası, banyo ve tuvalet yer almaktadır.
2.Yatak odası:
Yatak odası içerisinde, 1 adet tek kişilik yatak, klima, elbise dolabı, komodin, makyaj masası, bebek yatağı, banyo ve tuvalet yer almaktadır.
3.Yatak odası:
Yatak odası içerisinde, 1 adet çift kişilik yatak, klima, elbise dolabı, komodin, makyaj masası, banyo ve tuvalet yer almaktadır.
Salon:
Deniz manzaralı salon içerisinde, koltuk takımı, orta sehpa, TV, TV ünitesi, klima, uydu alıcısı, yemek masası yer almaktadır.
Mutfak:
Amerikan mutfak içerisinde, buzdolabı, bulaşık makinası, yemek takımı, ankastre fırın, mikrodalga fırın, tost makinası, ankastre ocak, çay makinası, su sebili, kahve makinası, tava, tencere takımı ve gerekli olan tüm mutfak gereçleri yer almaktadır.
Bahçe:
Deniz manzaralı bahçe içerisinde, özel yüzme havuzu, şezlonglar, güneş şemsiyesi, bahçe oturma grubu, bahçe yemek masası, perdeli yatak ve barbekü yer almaktadır.
Önemli Bilgiler:
Evinizdeki hijyeni ve konforu villa tatiliniz boyunca sağlamak bizim en önem verdiğimiz noktadır. Villa size temiz bir şekilde teslim edilir. Temizlik ekiplerimiz tarafından villamızın bahçesi ve havuzu düzenli olarak temizlenmekte, dezenfekte edilmektedir. Ekstra temizlik talebinde bulunduğunuz taktirde temizlik ekiplerimiz bu isteğinizi ücrete tabi şekilde yerine getirmektedir.
Depozito:
Villa La Kumsal 1 için giriş esnasında 1000 TL depozito ücreti talep edilmektedir. Villanın kullanımı sırasında oluşabilecek herhangi bir hasarı karşılamak için alınan depozito ücreti villa içerisinde ve çevresinde yapılan kontroller sırasında bir sorunla karşılaşılmadığı vakit çıkışta iade edilir.
- Fırın
- Açık Hava Mobilyaları
- Temizlik Hizmetleri
- Ses Yalıtımlı Odalar
- Barbekü
- Denize Platform
- Bebek Yatağı
- Mama Sandalyesi
- Havuz ve Bahçe Bakımı
- Merkeze Yakın
- Televizyon
- Ütü ve Gereçleri
- Balkon
- Amerikan Mutfak
- Şemsiye
- Klima
- Özel Havuz
- Özel Otopark
- Özel Bahçe
- Buzdolabı
- Çamaşır Makinesi
- Bulaşık Makinesi
- Mutfak Gereçleri
- Ücretsiz Wifi
- Çaydanlık
- Şezlong
- Ekmek Kızartıcı
- Kahve Makinesi
Bu villa hakkında yorum yapılmamış, ilk yorum yapan siz olun.